Tarieven/Betaling

Praktijk de Laurier is een praktijk voor  psychologische hulp. De vergoeding voor deze hulp is afhankelijk van uw polis en zorgverzekeraar. U krijgt vanuit de basisverzekering een maximaal aantal zittingen vergoed, sommige verzekeraars bieden in hun aanvullende polis  een vergoeding voor extra gesprekken. Het is verstandig om voor aanvang van de behandeling te informeren bij uw zorgverzekeraar welke vergoedingen worden verstrekt voor psychologische hulp binnen de Basis en Specialistische GGZ. Een verwijzing voor Basis of Specialistische GGZ kunt via uw huisarts verkrijgen.

De praktijk heeft geen contracten met zorgverzekeraars zijn afgesloten. Het waarborgen van privacy en behoudt van professionele kwaliteit en zelfstandigheid zijn hierbij afwegingen geweest. U dient in eerste instantie zelf de kosten te betalen van de behandeling en kunt de factuur vervolgens indienen bij uw zorgverzekeraar.

Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekering, maar is met BTW op te voeren als kosten voor een bedrijf en daarmee aftrekbaar.

Tarieven:
Individuele therapie (45 minuten):
€ 85 overdag/€ 95 ‘s avonds na 18.00 uur

Partnerrelatietherapie/gezinstherapie (75 minuten):
€ 130 overdag/€ 140 ‘s avonds na 18.00 uur

Coaching individueel (45 minuten):
€ 90 overdag/€ 100 ‘s avonds na 18.00 uur

(Systeem)coaching (75 minuten):
€ 140 overdag/€ 150 ‘s avonds na 18.00 uur

De coachingstarieven zijn excl. 21% BTW

Ook inhoudelijke telefoongesprekken en e-mailcontacten worden middels deze tarieven naar rato in rekening gebracht.

Supervisie (per sessie, incl. voorbereidingstijd):
€ 95

Betaling:
Aan het einde van iedere maand ontvangt u een factuur. U dient deze zelf binnen 14 dagen te betalen. Daarna kunt u de factuur, indien u dit wenst, indienen bij de zorgverzekeraar.

Afspraken die zonder afbericht niet worden nagekomen of afspraken die niet binnen 24 uur van tevoren zijn afgezegd worden volledig bij u in rekening gebracht.